ОСА Агенција за приватно обезбедување

Агенцијата “ОСА” поседува високоразвиен и софистициран мониторинг центар кој е во постојана врска со патролните единици низ целата земја.
Во мониторинг центарот сите имоти и објекти се надгледуваат 24 часа на ден.

Social:

Работни Часови


Понеделник: 8:00 – 19:00
Вторник: 8:00 – 19:00
Среда: 8:00 – 19:00
Четврток: 8:00 – 19:00
Петок: 8:00 – 19:00
Сабота: 8:00 – 16:00
Недела: CLOSED