Професионален Пристап

Професионалната безбедност не е лесно да се сретне. Најдобрите приватни компании за безбедност секогаш ги ставаат потребите на клиентите на прво место, по безбедноста на јавноста и вработените, се разбира. Професионализмот е за исклучителна услуга. Елитна услуга произлегува од одлично управување преку силно лидерство. Тоа започнува на почетокот. Професионалните службеници за безбедност треба да ги следат […]

10 чекори како да се заштитите кога одите на годишен одмор

Според Министерството за Внатрешни Работи, во лето има 10 проценти повеќе провалници отколку во зима. Покрај тоа, стапката на виктимизација на имотот на домаќинствата, исто така, се искачува во најжешките месеци во годината. Овој период од годината, исто така, се случува да биде кога повеќето од нас ги спакуваа торбите и излегуваат на одмор. Додека […]

Зголемување на мотивацијата кај вработените

Мотивацијата на вработените е постојан предизвик на работа. Супервизорите и менаџерите одат по тежок пат, особено во работни средини кои не го потенцираат задоволството на вработените како дел од прифатена и поддржана целокупна деловна стратегија. Од една страна, тие ја препознаваат својата моќ во извлекувањето на најдобрите вработени што треба да ги понудат, додека од […]